Farliga fördomar

Nya texter kommer. Här tillsvidare en med femton år på nacken.

Svensken i gemen är bottenlöst okunnig, och har farliga fördomar, om invandrare. Dessa fördomar utgör det i särklass största samhällsproblem vi har i dag. Låt oss därför gå tillrätta med några av de mest elakartade.
För det första har genomsnittssvensken oerhört svårt att förstå att människor från andra folk och kulturer inte är lika hyggligt solidariska med det svenska samhället som han själv är. Alla (utom rasister, nazister och kanske talibaner) är ju innerst inne bussiga demokrater, om de bara ges möjlighet.
Det skall understrykas att dessa fördomar är starkast bland dagens halvbildade och helt indoktrinerade akademiker. Som Wilmot Robertson konstaterade för drygt trettio år sedan i The Dispossessed Majority (1972) så är det riktigt som de politisk korrekta säger att de som inte ställer upp på mångkulturalism, feminism och andra destruktiva teoretiska konstruktioner ofta inte har högre utbildning. Universitetsutbildning medför nämligen inte förmåga att tänka självständigt, snarare tvärtom, tyvärr. Det är knappast “antiintellektuellt” att konstatera att utbildning, i synnerhet i vår tid, också innebär indoktrinering. Få är så indoktrinerade och hjärntvättade som doktorander i samhällsvetenskapliga eller historisk/filosofiska ämnen.
Hursomhelst, genomsnittssvensken kan inte begripa att det för många andra folk är självklart att uteslutande vara lojala mot sin egen familj, sin klan och sitt folk. Att de rent av skulle kunna vara så nedriga som att förakta oss svenskar för att vi inte har motsvarande etniska solidaritet är alldeles för svårt att förstå.
När invandrarkillar kallar svenska flickor för horor kan det inte tolkas för vad det är – ett uttryck för bottenlöst förakt för unga svenska flickor och för deras föräldrar och bröder som inte bryr sig om vare sig deras säkerhet eller dygd. Nej, det skall ses som uttryck för frustration eftersom vi rasistiska svenskar inte integrerat dem ordentligt i vårt samhälle.
När invandrargäng beskjuter polishuset i Södertälje efter att två av deras killar anhållits för att ha antastat svenska flickor är impulsen hos svenska proffstyckare att kritisera (den svenska) polisen.
Det är så makabert att man nästan förlorar förståndet.
Om ni bor i någon av våra större städer kunde ni i lördags beskåda hur gapiga, krävande invandrare demonstrerade för total flyktingamnesti i sällskap med intelligensbefriade svenskar som har sett på TV att det är rätt att vara för det.
Det är samma människor som tjuter indignerat så fort ett sjukhus eller en vårdcentral läggs ned.
De har rösträtt.
Ni som väntar på att galenskapen skall ta slut, ni som tänker att “någon gång måste det ju vända” – don’t hold your breath, som vi säger. Nu tyder allt på att det bara blir värre, och värre.
För bakom lögnerna, banaliteten och dumheten som omger oss pågår den systematiska förintelsen av det som är kvar av Europa.
Om de krafter som verkar för vår undergång skall kunna bekämpas, om Europa i någon form skall kunna räddas, kommer martyrers mod och blod att krävas.
Som så många gånger förr…


(Ursprungligen publicerad i Nonkonform, 2005)

4 svar till “Farliga fördomar”

 1. Förbannat bra text! (och värre har det blivit, helt rätt men det värsta återstår ännu. Vi måste på något sätt stå starka genom denna “Skördetid”)

  Håll ut kamrat!

 2. Jonas!

  Kan du finna inspiration till en del 2 på detta “tema” att sunt och balanserat ge din syn på saken hur vi ligger till tidsmässigt?

  Vår civilisations undergång flåsar oss i nacken i takt med det fullt synbara vita folkmordet men rent teoretiskt vill man kanske inte skrämma skiten ur folk även om jag tillstår att jag triggas av hashtaggen #sd2022 (det är nämligen då Jimmie ska komma att ställa allt till rätta 🤦‍♀️) och detta ser man dagligen. Själv tror jag inte på parlamentarismen även om jag genom åren valarbetat. För att vara sann mot mig själv så var det nog sista gången jag slet som en hund 2018. Ska jag med min person stå och dela ut material till något jag endast ser som en kuliss? De satanister och nyttiga idioterna innanför Rosenbads väggar jobbar enligt ett manus ej författat av dem. Låt gå för att exempelvis Afs skulle komma in, de kan då föra upp sina frågor på Agendan men kommer ej ha mandat att förverkliga dem då Regimen kommer att fortsätta skeppa in röstboskap utan någon som helst förankring till svensk historia, kultur och traditioner. De skeppas in med ett enda motkrav och det är att rösta på den hand som föder dem med VÅRA tvångsbeskattade pengar. Banditer!! Detta är helt och hållet mina åsikter skall tilläggas, kanske är jag ute och cyklar eller så är jag snubblande nära sanningen?

  Må väl! ❤️

  Ps: du tar möjligtvis inte emot “gästinlägg”?

  Ps igen: Funderar på en seriös soffliggarkampanj till valet 2022? Är det inte hög tid att “herr & fru Svensson” börjar få informationen hur förda bakom ljuset de blir?

  /Ulle

 3. Bra kommentar Ulrika.

  Jag har under en period av mitt yrkesliv hamnat att äta lunch med pk-pressens journalister. Det var mycket trevliga luncher och de hade inte svårt att acceptera mig då jag är en person som är lite som dem. Vi kom in på olika ämnen och talade om deras artiklar, de tyckte de om, och jag frågade då vid ett tillfälle varför de skrev en viss typ av artiklar men utelämnade andra. Och svaret var att de hade sett på de andra artikelämnena och man hade också räknat på det, typ samhällsutgifter. Och man hade kommit fram till att det fanns ingen ekonomisk ekvation som gick ihop med dessa nyheter, så man valde därför att inte skriva om det. Som exempel hade man räknat på miljökostnader, invandringen, utbildningsresultaten med mera, och det fanns utav det ingen ekonomisk ekvation som höll så då skrev man om någon politikers privata klavertramp istället. Dvs man valde att fokusera på detaljer och lät de stora övergripande samhällsfrågor (där som sagt ekvationen ändå inte går ihop) få bli politikernas bekymmer.

  Jag känner också privat personer som har eller haft högt ledande befattningar inom media och politiken, det jag kan säga om dem är följande. Dessa personer (mitten, till vänsterkanten) tror i grund och botten på människors godhet och sunda förnuft och det inkluderar alla typer av invandrare. Dessa personer även om de är chefer är också mycket beroende av medmänniskor och det är inte så att de isolerar sig utan de är frekvent förekommande och i dialog med folk, i butiken, på gatan, i bussen. Jag skulle utan tvekan vilja påstå att de är över genomsnittet sociala. De ser problemen också men är helt fokuserade på att förbättra oavsett motgångarna. Och ja de har förflyttat sig till de bra bostadsområdena numer. Till skillnad från journalisterna som har mycket bra koll på läget i Sverige, så har denna kategori chefer och politiker sämre koll utan man har varit mer upptagen med sitt ämbete eller chefsroll och vid sidan av att vara förälder och hälsa på åldrande föräldrar så fanns ingen tid till reflektion, eftertanke eller ens fundera över dagsaktuella ämnen. Utan det var och är att hantera vardagens och vara mycket tillmötesgående, chefsrollen. På det viset är de också ganska nyttiga för de arbetar strävsamt på och är mycket bättre än medelvärdet av människor skulle jag utan tvekan kunna påstå. Men det gör att avståndet mellan folk i gemen och dessa personer ökar. Men jag kan inte se att det finns någon möjlighet till att avståndet skulle minska, folks individuella vardagsproblem i Sverige blir en underordnad fråga för chefer som administrerar vardagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *